Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Koerier Haarlem

Koerier nodig? BK&S staat voor u klaar.
BK&S is uw koerier in Haarlem en omgeving. We beschikken over een ervaren team van chauffeurs dat rijdt met een betrouwbaar wagenpark.

Op die manier zorgen we ervoor dat uw spoedzending bij ons in uitstekende handen is. Wij zorgen ervoor dat uw klant snel de beschikking heeft over de zending die u wilt versturen, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

We hebben een uitgebreide ervaring als koerier voor Haarlem en omgeving, op basis waarvan we een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd.Gaat het u om een grote zending tot 500kg die u elders in Nederland of de Benelux wilt laten afleveren of een kleiner pakket voor de regio IJmond? Geen probleem, wij gaan er graag mee aan de slag en zorgen er vlot en met zorg voor uw zending voor dat het in orde komt.

Betrouwbaar wagenpark

We maken als koerier in Haarlem en omgeving gebruik van een betrouwbaar wagenpark, bestaande uit een Opel Combo en twee Citroën Nemo’s. Het grote voordeel daarvan is dat we er zonder problemen zendingen tot 500kg in kwijt kunnen, terwijl we bovendien zeer wendbaar zijn en overal kunnen komen. Het is mede de betrouwbaarheid van ons wagenpark die ervoor zorgt dat we als koerier met verschillende zendingen uit de voeten kunnen.

Tot 500kg binnen 1 dag

We zorgen er als koerier in Haarlem en omgeving bijvoorbeeld voor dat we zendingen tot 500kg binnen 1 dag op de gewenste bestemming elders in de Benelux kunnen afleveren. Dat betekent dat we rijden voor Nederland, België en voor Luxemburg. We zorgen er daarmee voor dat u zelf niet op pad hoeft en dat u toch kunt rekenen op een snelle aflevering.

Een pakket laten vervoeren naar een klant in de regio IJmond? We staan direct voor u klaar met ons betrouwbare wagenpark, waardoor we u zelfs binnen 30 minuten van dienst kunnen zijn. We rijden de snelste route en zorgen ervoor dat uw klant of relatie er meteen mee aan de slag kan.

“Prettig samenwerken met BK&S. Als we de volgende keer weer een spoedkoerier nodig hebben nemen we zeker weer even contact op. Klasse gedaan mannen!,” aldus een tevreden klant die een koerier in Haarlem zocht.

Ervaren koerier in Haarlem

We zorgen er als ervaren koeriers in Haarlem en omgeving voor scherpe tarieven voor dat we u eenmalig, maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks van dienst kunnen zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot uw zending of heeft u specifieke vragen over ons wagenpark en ervaren team van chauffeurs? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Bel een koerier