Koerier IJmuiden

Bent u op zoek naar een koerier? Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw koerierswensen in IJmuiden en omgeving!

Uw koerier in IJmuiden en omgeving

BK&S staat voor u klaar om uw zendingen met zorg te behandelen. Of het nu gaat om een klein pakketje dat bezorgd mag worden in de regio IJmond of een groot pakket tot 500 kilo dat bezorgd mag worden in de Benelux; wij hebben de expertise en het toegewijde team om aan al uw koeriersbehoeften te voldoen.

Waarom kiest u voor BK&S als uw koerier?

- Betrouwbaar wagenpark met ervaren chauffeurs

Ons betrouwbare wagenpark en team aan ervaren chauffeurs staan garant voor een zorgeloos transport van uw pakketten. Wij begrijpen de verantwoordelijkheid die komt kijken bij het verzenden van uw waardevolle goederen en behandelen elke zending met zorg.

Onze diensten

- Meer dan 15 jaar ervaring en veel flexibiliteit

Of het nu lokale bezorgingen in IJmuiden betreft of zendingen door heel Nederland, België, en Luxemburg, ons ervaren team past zich aan uw specifieke behoeften aan. Groot of klein, ver of dichtbij, wij zorgen dat uw zending veilig en efficiënt wordt geleverd bij uw klant.

- Supersnelle bezorging; altijd netjes op tijd

In de regio IJmond streven we ernaar om binnen 30 minuten bij uw klant op de stoep te staan. Onze chauffeurs kennen de snelste routes wat de snelheid van het transport ten goede komt. Uiteraard leveren wij daarbij niet in op kwaliteit van onze service. Wij maken van uw zending onze prioriteit, zodat uw klant snel de beschikking over het pakket heeft. U kunt ondertussen, zonder zelf de deur uit te moeten, doorgaan met uw werkzaamheden.

Bel een koerier

Onze gewaardeerde klanten. Bent u de volgende?

Maak gebruik van onze koeriersdienst Benelux

Wilt u een pakket vanuit IJmuiden en omgeving verzenden naar een locatie in de Benelux? Ook dan zijn we u graag van dienst. Wij garanderen dat wij uw zending binnen 1 dag op uw gewenste plaats van bestemming in Nederland, België of Luxemburg afleveren. Heeft u meerdere zendingen? Ook dat is geen probleem voor het team van BK&S. Wij zorgen dat we zo efficiënt en voordelig mogelijk de zendingen bij uw klanten afleveren. U blij én uw klanten blij.

Dit zeggen onze klanten

“Snel geleverd en mijn klant netjes te woord gestaan aan de deur. Voor een klant van ons marketingbureau diende er 52 pakketten te worden bezorgd bij hun leverancies op 4 locaties. Dat werd binnen een dag gefikst!”, Melvin, eigenaar van Nu Vooruit."

Neem contact op

Tarieven koeriersdienst IJmuiden

Dankzij onze scherpe tarieven bieden we u als koerier in de regio IJmuiden een voordelige oplossing, terwijl u toch kunt rekenen op uitstekende service. Wilt u meer weten over onze tarieven of direct uw zending aanmelden voor een spoedtransport? BK&S staat klaar om uw zending met de grootst mogelijke zorg en snelheid te verzorgen. Neem contact met ons op, dan gaan we graag voor u op weg.

Kennismaken?