Koerier nodig?

Heeft u een koerier nodig? Zoek niet verder, want BK&S staat voor u klaar. Wij zijn er om uw zendingen binnen 1 dag in heel de Benelux te bezorgen.

BK&S; de beste koeriersdienst voor uw zending

Als u een beroep doet op onze koeriersdiensten, kunt u rekenen op een soepele afhandeling van uw zendingen. Onze Opel Combo en Citroën Nemo's zijn speciaal uitgerust om zendingen tot 500 kilo snel en efficiënt van punt A naar punt B te brengen en kunnen overal komen. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom ontzorgen wij u graag. Zo zorgen we ervoor dat u geen omkijken heeft naar het transport van uw pakketten; wij regelen het!

Onze diensten

Dit zeggen onze klanten

"Goed geholpen toen wij snel moesten schakelen"

"Voor ons supplementen webshop moest er met spoed een voorraad opgehaald worden uit België. Gelukkig was dit dezelfde geregeld en konden wij optijd leveren bij onze klanten." Jessy, eigenaar van Only Whey

Spoedkoerier nodig

Heeft u een zending voor de regio IJmond? Dan kunnen wij zelfs al binnen 30 minuten bij uw klant op de stoep staan! Meld uw zending online aan zodra u een koerier nodig heeft gaan wij direct voor u aan de slag.

Bel een koerier

Onze gewaardeerde klanten. Bent u de volgende?

Bezorging in de Benelux binnen 1 dag

We zorgen voor een snelle verzending van uw pakket of product, gewoonlijk binnen 1 dag in heel de Benelux. Zodra u een koerier nodig heeft staan we voor u klaar, zowel incidenteel als periodiek. We rijden voor diverse klanten maandelijks, wekelijks of zelfs op dagelijkse basis.

U kunt op ons rekenen wanneer u ons nodig heeft, zodat uw zending met spoed op de gewenste locatie aankomt en u ongestoord kunt doorgaan met uw werkzaamheden. Ook als u meerdere pakketten/goederen wilt verzenden in de Benelux, zorgen we dat uw pakketten snel en veilig bij uw klanten worden afgeleverd.

Betrouwbaar wagenpark en ervaren chauffeurs

Ons wagenpark is niet alleen betrouwbaar, maar ook perfect onderhouden. Onze bedrijfsauto's bieden voldoende ruimte voor zowel kleinere zendingen als grotere pakketten. Met ervaren chauffeurs aan het stuur verzekeren wij u dat uw zending zonder problemen op de plaats van bestemming zal arriveren. Wij kiezen altijd de snelste route, vooral als u met spoed een koerier nodig heeft, terwijl we de zorg voor uw zending nooit uit het oog verliezen.

Neem contact op

Wat wij u beloven

-        Een ervaren en betrouwbare partner voor uw zendingen

-        Een vast team met passie voor het vak die begrijpt dat uw zending belangrijk is

-        Binnen 1 dag uw zending op plaats van bestemming in heel de Benelux

Koerier nodig: neem direct contact op

Wilt u direct weten wat de kosten zijn of wanneer we uw pakket kunnen afleveren? Neem dan direct contact met ons op. Bij BK&S streven we ernaar om aan al uw koeriersbehoeften te voldoen en u een service te bieden die snel, betrouwbaar en klantgericht is. Bel ons direct en ervaar zelf het gemak van onze dienstverlening!

Kennismaken?