Koerier Haarlem

Heeft u een koerier nodig? BK&S is uw ervaren koerier in Haarlem en omgeving.

Uw koerier in Haarlem en omgeving

BK&S is al 15 jaar specialist voor koeriersdiensten in Haarlem en omgeving. Wij beschikken over een ervaren team van chauffeurs en rijden met een betrouwbaar wagenpark. Voor een zending in regio IJmond kunnen we u vaak al binnen 30 minuten helpen en in heel de Benelux zorgen wij ervoor dat uw zending binnen 1 dag wordt geleverd.

Onze diensten

BK&S voordelen

U wilt natuurlijk dat uw (spoed)zending in goede handen is en dat uw klant snel de beschikking krijgt over de zending, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Daarvoor bent u bij BK&S aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring als koerier in de regio en hebben een uitgebreid netwerk aan vaste chauffeurs die voor ons werken.

Of u nu een klein pakket in de regio of een grote zending tot 500 kilo elders in Nederland of de Benelux wilt laten afleveren. Wij gaan direct met uw verzoek aan de slag en zorgen ervoor dat uw zending vlot en met zorg wordt afgehandeld.

- Meer dan 15 jaar ervaring in koeriersdiensten

- Een betrouwbaar wagenpark en een hecht team

- Binnen 1 dag uw zending op plaats van bestemming

Bel een koerier

Onze gewaardeerde klanten. Bent u de volgende?

Betrouwbaar wagenpark

We maken bij BK&S gebruik van een betrouwbaar wagenpark. Het grote voordeel daarvan is dat we zonder problemen zendingen tot 500 kilo kwijt kunnen in de auto’s, maar daarnaast zeer wendbaar zijn en overal snel kunnen komen. Het is mede de betrouwbaarheid van ons wagenpark dat ervoor zorgt dat we als koerier met verschillende zendingen uit de voeten kunnen.

Binnen 1 dag op plaats van bestemming

We garanderen dat we zendingen tot 500 kilo binnen 1 dag op de gewenste bestemming elders in de Benelux kunnen afleveren. Vanuit regio Haarlem rijden wij dus overal naartoe in Nederland, België en Luxemburg. Met het inhuren van BK&S Koeriersdiensten hoeft u niet zelf op pad en kunt u rekenen op een snelle en veilige aflevering.

Neem contact op

Koeriersdienst regio IJmond

Een pakket laten vervoeren naar een klant in de regio IJmond? We staan direct voor u klaar met ons betrouwbare wagenpark, waardoor we u in de meeste gevallen al binnen 30 minuten van dienst kunnen zijn. We rijden de snelste route en zorgen ervoor dat uw klant of relatie meteen aan de slag kan met de zending.

“Prettig samenwerken met BK&S. Als we de volgende keer weer een spoedkoerier nodig hebben nemen we zeker weer even contact op. Klasse gedaan mannen!,” <naam>, <bedrijf>

Koeriersdienst tarieven

Onze tarieven worden gebaseerd op de grootte van de zending, de afstand die de chauffeur moet afleggen en de mate van spoed die de zending heeft. Hierbij durven wij te zeggen dat onze tarieven voor koeriersdiensten scherp en eerlijk zijn. Daarom werken wij met veel partijen al jarenlang samen. Natuurlijk helpen wij u bij een eenmalige zending, maar wij streven naar langetermijnsamenwerkingen en hopen u in de toekomst vaker van dienst te kunnen zijn. Wilt u een offerte aanvragen of meer weten over onze tarieven? Wij staan u graag te woord.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot uw zending of heeft u specifieke vragen over ons wagenpark en ervaren team van chauffeurs? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Kennismaken?