Koerier Velsen

Op zoek naar een betrouwbare koerier in Velsen? Zoek niet verder, want BK&S staat voor u klaar, altijd en overal.

BK&S Koeriersdienst Velsen en omgeving

Of u nu eenmalig, maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks een pakket met spoed moet verzenden, geen zorgen. Onze ervaren chauffeurs staan paraat om ervoor te zorgen dat uw zending op tijd bij de klant aankomt. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en streven ernaar om uw zendingen met de grootst mogelijke zorg en snelheid te behandelen.

Ons betrouwbare wagenpark, bestaande uit twee Citroën Nemo's en een Opel Combo, staat klaar om uw zendingen tot 500 kg veilig en snel te vervoeren. Deze bedrijfsauto's verkeren in optimale staat van onderhoud en bieden voldoende laadruimte voor zowel kleinere als grotere zendingen. Of het nu gaat om de regio IJmond of elders in Nederland, wij garanderen dat uw zending snel en efficiënt wordt afgeleverd waar deze moet zijn.

Onze diensten

Benelux levering binnen 1 dag

Wij begrijpen de behoefte aan snelheid, vooral bij zendingen tot 500 kg. Daarom zorgen wij ervoor dat uw pakket van A naar B gaat binnen slechts één dag, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het logistieke proces. Onze ervaren chauffeurs in Velsen werken samen als een hecht team om ervoor te zorgen dat uw zending met de juiste zorg wordt behandeld, terwijl tegelijkertijd de snelheid wordt behouden om deze tijdig bij de klant af te leveren.

Bekijk onze klantervaringen

“Fijn hoe jullie meedenken over de mogelijkheden voor een snelle verzending. Betrouwbare indruk gemaakt en dus zeker voor herhaling vatbaar. BK&S is wat ons betreft zeker een aanrader als koerier in Velsen!”

Bel een koerier

Onze gewaardeerde klanten. Bent u de volgende?

Hoe werkt het?

- Contact met ons opnemen

Of u nu een eenmalige zending wilt doen of een doorlopende samenwerking overweegt, ons enthousiaste team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel een koerier en ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn.

- Zorgeloos uw zending overdragen

Zodra u besluit met ons samen te werken, nemen we de regie over uw zending. Onze chauffeurs halen uw goederen op en zorgen ervoor dat ze veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

- Persoonlijke service van A tot Z

Bij BK&S geloven we in persoonlijke service. We houden u op de hoogte van de status van uw zending en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Neem vandaag nog contact op

Bent u benieuwd naar onze tarieven of wilt u direct uw zending bij ons inplannen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel een van onze koeriers vandaag nog en ervaar zelf de persoonlijke en klantgerichte aanpak van BK&S!

Kennismaken?