Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Koerier IJmond

Koerier nodig? BK&S staat voor u klaar.
Onze ervaren chauffeurs staan voor u klaar zodra u een koerier in IJmond of omgeving zoekt.

In de regio kennen we de ideale routes en bezorgen we regelmatig spoedzendingen bij diverse klanten. Wij zorgen ervoor dat we binnen 30 minuten met uw zending bij uw klant op de stoep staan, zodat u daar zelf de deur niet voor uit hoeft. U kunt rustig verder werken aan waar u mee bezig was, terwijl wij er als koerier voor IJmond en omgeving voor zorgen dat de zending met zorg in orde komt.

We rijden als koerier met een ervaren team van chauffeurs, uiteraard in een betrouwbaar wagenpark. Op die manier garanderen we een snel transport met de juiste zorg, zodat u daar geen omkijken naar heeft. We hebben een uitgebreide ervaring als koerier, waardoor we een breed netwerk hebben opgebouwd en goed weten wat u van ons verwacht. We brengen u graag op de hoogte van de status van uw transport, zowel voor zendingen in de omgeving IJmond als in de rest van Nederland of zelfs de Benelux.

Ervaren team van chauffeurs

Onze chauffeurs hebben een jarenlange ervaring, waardoor ze als koerier in IJmond of omgeving goed weten wat er van ze verwacht wordt. Ze zorgen voor een snelle aflevering van de zending, maar nooit zonder de zorg daarvoor uit het oog te verliezen.

We kunnen u van dienst zijn met zendingen tot 500kg, waarvoor we ervoor zorgen dat die binnen 1 dag van A naar B komen. We komen de zending netjes bij u ophalen en zorgen ervoor dat we die vlot naar de gewenste locatie rijden. We houden contact met de klant over het moment van afleveren, zodat dit goed duidelijk is en we u daar goed mee van dienst kunnen zijn. Gaat het om kleinere zendingen? Ook daarmee kunnen we goed uit de voeten. We berekenen scherpe tarieven, zodat u kunt rekenen op een voordelige koerier in IJmond en omgeving.

Binnen 30 minuten in de regio IJmond

Binnen de regio IJmond zorgen we er als ervaren koeriers voor dat we al binnen 30 minuten bij uw klant op de stoep staan. Dat betekent dat we u daarmee vlot van dienst kunnen zijn, zodat u gewoon door kunt gaan met waar u mee bezig was.

“We schakelen BK&S standaard in voor spoedzendingen. Ze communiceren helder en zorgen ervoor dat onze klanten hun bestellingen standaard binnen 30 minuten ontvangen. Goed geregeld, ga zo door!”, aldus een tevreden vaste klant uit de regio IJmond.

Ervaren koerier in IJmond

We maken als ervaren koeriers in de regio IJmond gebruik van een betrouwbaar wagenpark. Het gaat om een Opel Combo en twee Citroën Nemo’s, in de beide gevallen bedrijfsauto’s met een ruime laadbak om zowel kleine als grotere zendingen te kunnen vervoeren.

Meer weten of meteen een zending inplannen bij onze ervaren chauffeurs? Neem contact op, we horen graag van u.

Bel een koerier