Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Koerier IJmuiden

Koerier nodig? BK&S staat voor u klaar.
We zijn uw koerier in IJmuiden en omgeving, zowel voor de regio IJmond als voor de rest van Nederland en zelfs de complete Benelux.

Uw zending is onze zorg, wij zorgen ervoor dat uw pakket of goederen op tijd op de gewenste bestemming aankomen. Nog maar weinig tijd en op zoek naar een betrouwbare koerier? Wij beschikken over een betrouwbaar wagenpark en rijden met ervaren chauffeurs die weet wat er van ze verwacht wordt.

Zoekt u een koerier in IJmuiden voor een grote zending tot 500kg voor elders in het land of gaat het om een klein pakket in de regio IJmond? Geen probleem, we kunnen u er als koerier in de beide gevallen goed mee van dienst zijn. We hebben veel ervaring met zowel grote als kleinere zendingen, bij u in de buurt of compleet aan de andere kant van het land. We gaan er graag mee aan de slag, ons team van ervaren chauffeurs staat voor u klaar.

Ervaren team van chauffeurs

De ervaring van onze koeriers zorgt ervoor dat zij uw zending met uitstekende zorg kunnen behandelen. Of het nu gaat om een zwaar pakket tot 500kg of een kleine zending, wij zorgen ervoor dat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft. We gaan ermee om alsof het onze eigen zending is en leveren die netjes op tijd af bij de klant op locatie.

De chauffeurs kennen bovendien de snelste routes, zowel bij ons in de regio rond IJmuiden als in de rest van het land en tot in België en Luxemburg. Dit komt de snelheid van het transport sterk ten goede, zonder dat de kwaliteit van een ervaren koerier voor IJmuiden en omgeving verloren hoeft te gaan.

Binnen 30 minuten in de regio IJmond

Snel een pakket verzenden in de regio IJmond? Onze ervaren koeriers komen naar u toe en nemen de zending graag van u over. We bepalen de beste route naar uw klant en gaan meteen op weg, waardoor we daar al binnen 30 minuten op de stoep staan. Dat betekent dat uw klant er snel de beschikking over heeft, terwijl u gewoon door kunt gaan waar u mee bezig was.

“Bedankt voor de snelle zending BK&S! We zochten met spoed een koerier vanuit IJmuiden, jullie hebben dat perfect voor ons opgepakt dus dat is zeker voor herhaling vatbaar!”, aldus een van onze tevreden klanten.

Ervaren koerier in IJmuiden

Dankzij de scherpe tarieven kunnen we u als koerier in de regio IJmuiden op een voordelige manier van dienst zijn, terwijl u toch kunt rekenen op een uitstekende service. Meer weten of meteen uw zending aanmelden voor een transport met spoed? Neem contact met ons op, dan gaan we graag voor u op weg.