Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Koerier nodig?

Koerier nodig? BK&S staat voor u klaar.
Koerier nodig? BK&S staat voor u klaar.

We zorgen er met een betrouwbaar wagenpark en ervaren chauffeurs voor dat we uw zending binnen 1 dag in heel de Benelux kunnen afleveren. Onze Opel Combo en Citroën Nemo’s zijn geschikt voor zendingen tot 500kg, die we zo snel mogelijk van A naar B kunnen vervoeren. We doen dat met zorg voor uw zending, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

We zorgen voor een snelle verzending van uw pakket of product, gewoon binnen 1 dag in heel de Benelux. Zodra u een koerier nodig heeft staan we voor u klaar, zowel incidenteel als periodiek. We rijden voor diverse klanten maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks. Op die manier zorgen we ervoor dat we klaarstaan op het moment dat u een koerier nodig heeft, zodat uw zending met spoed op locatie aan zal komen en u zelf gewoon door kunt gaan met waar u mee bezig was.

Betrouwbaar wagenpark

We maken als koerier gebruik van een betrouwbaar wagenpark, zodat we er staan op het moment dat u ons nodig heeft. De auto’s verkeren in een perfecte staat van onderhoud en bieden de ruimte aan zowel kleinere zendingen als grote pakketten. We kunnen goed uit de voeten met zendingen tot 500kg waarvoor u een koerier nodig heeft. We rijden de zendingen door heel Nederland en zelfs de Benelux.

In onze betrouwbare bedrijfsauto’s rijden bovendien ervaren chauffeurs, die weten wat u van de verwacht. Ze kiezen de snelste route zodra u met spoed een koerier nodig heeft, terwijl ze de zorg voor uw zending nooit uit het oog verliezen. U kunt er op die manier vanuit gaan dat de zending zonder problemen bij de klant op locatie aan zal komen.

Tot 500kg binnen 1 dag

We vervoeren zendingen tot 500kg en zorgen ervoor dat uw klant die al binnen 1 dag zal ontvangen. Op die manier zorgen we ervoor dat we er staan op het moment dat u een koerier nodig heeft. Bovendien berekenen we daarvoor scherpe tarieven, waardoor u bij ons aan het juiste adres bent voor een voordelige koerier die uw zending vlot en met zorg zal vervoeren.

Tip: gaat het u om een zending voor de regio IJmond? We kunnen dan al binnen 30 minuten bij uw klant op de stoep staan. Meld uw zending online aan zodra u een koerier nodig heeft, dan gaan wij er meteen voor u mee aan de slag.

Koerier nodig: direct contact opnemen

Koerier nodig en benieuwd naar de kosten daarvoor of wilt u weten wanneer we het pakket kunnen afleveren? Neem contact met ons op, dan geven we het u meteen aan.