Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Koerier Velsen

Koerier nodig? BK&S staat voor u klaar.
BK&S is uw ervaren koerier voor Velsen en omgeving, wij zorgen ervoor dat uw zending bij ons in goede handen is.

We behandelen die met de grootst mogelijke zorg, zonder aan de andere kant de snelheid uit het oog te verliezen. We maken gebruik van een betrouwbaar wagenpark, waarmee we er als koerier in Velsen voor zorgen dat u altijd op ons kunt rekenen.

Eenmalig, maandelijks, wekelijks of wellicht dagelijks een pakket met spoed verzenden? Geen probleem, onze ervaren chauffeurs staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw zending op tijd bij de klant aan zal komen.

Betrouwbaar wagenpark

Ons betrouwbare wagenpark bestaat uit twee Citroën Nemo’s en een Opel Combo. We rijden daarmee als koerier voor Velsen en omgeving met betrouwbare bedrijfsauto’s, die in een optimale staat van onderhoud verkeren.

Dat betekent dat u altijd op ons kunt rekenen voor een spoedzending, zowel in de regio IJmond als in de rest van Nederland. Waar het u ook om gaat, we zorgen er bij zendingen tot 500kg voor dat u die zo snel mogelijk bij de klant op locatie kunt laten afleveren.

Tot 500kg binnen 1 dag

Onze betrouwbare bedrijfsauto’s hebben een behoorlijke laadruimte, waardoor we daarin zonder problemen grotere zendingen kwijt kunnen. Dat betekent dat we u met zendingen tot 500kg snel van dienst kunnen zijn. We zorgen er als koerier in Velsen en omgeving voor dat we uw zending binnen 1 dag afleveren op de gewenste locatie. Van A naar B in een dag tijd, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Dat is hoe we er als koerier in Velsen met spoed voor zorgen dat de gewenste materialen of producten netjes op tijd op de plaats van bestemming aankomen.

producten netjes op tijd op de plaats van bestemming aankomen.We werken met een team van ervaren chauffeurs in Velsen, die er samen voor zorgen dat we u als koerier uitstekend van dienst kunnen zijn. We hebben een breed netwerk van tevreden klanten opgebouwd en weten bovendien wat u van ons verwacht als koerier. We rijden met zorg voor uw zending, terwijl er aan de andere kant de snelheid in de gaten houden om die op tijd bij de klant af te leveren.

“Fijn hoe jullie meedenken over de mogelijkheden voor een snelle verzending. Betrouwbare indruk gemaakt en dus zeker voor herhaling vatbaar. BK&S is wat ons betreft zeker een aanrader als koerier in Velsen!”, aldus een van onze tevreden klanten.

Ervaren koerier in Velsen

Zoekt u naar een ervaren koerier in Velsen en omgeving? Bekijk online onze tarieven of neem meteen contact met ons op, dan vertellen we u graag meer of kunnen we de zending als koerier meteen voor u inplannen.