Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Spoedkoerier: tot 500kg in 1 dag

Koerier nodig? BK&S staat voor u klaar.
BK&S is uw spoedkoerier voor zendingen tot 500kg. We beschikken over een betrouwbaar wagenpark met twee Citroën Nemo’s en een Opel Combo.

In de bedrijfsauto’s hebben we voldoende ruimte om grote en kleine zendingen te vervoeren. We rijden vanuit de regio IJmond door heel het land en zelfs naar België of Luxemburg. Dat betekent dat we u door heel de Benelux goed van dienst kunnen zijn als ervaren spoedkoerier.We hebben een uitgebreide ervaring en kennen de beste routes om uw zending snel en met zorg te vervoeren. We garanderen u de verzending naar uw klant binnen 1 dag, zonder dat u zich daar zelf zorgen over hoeft te maken. Gaat het om een zending voor onze spoedkoeriers in de regio IJmond? Dan kunnen we u daar zelfs binnen 30 minuten mee van dienst zijn.

Binnen een half uur bezorgd

Binnen de regio IJmond staan we direct voor u klaar. We rijden naar u toe om de zending op te halen en kunnen die al binnen 30 minuten bij de klant afleveren. Dat betekent dat u zelf verder kunt waar u mee bezig was, terwijl wij er binnen een half uur als spoedkoerier voor zorgen dat uw klant het pakket of de goederen van u zal ontvangen.

We kennen de ideale routes voor een snelle verzending, zonder dat we de zorg voor uw zending uit het oog verliezen. Op die manier combineren we onze uitgebreide ervaring als spoedkoerier met een betrouwbaar wagenpark, waarmee we dag in dag uit graag voor u klaarstaan.

Tot 500kg in 1 dag op bestemming

Zendingen met een gewicht tot 500kg kunnen we al in 1 dag afleveren op de gewenste bestemming, zowel in Nederland als in heel de Benelux. Dat betekent dat we als spoedkoerier ook rijden naar België of Luxemburg, afhankelijk van het adres van uw klant dat u voor ogen heeft.

We rijden de snelste routes en zorgen voor een nette aflevering bij uw klant, in onze representatieve bedrijfsauto’s en door onze ervaren chauffeurs. Op die manier hebben we als spoedkoerier een uitgebreid netwerk opgebouwd en weten we goed hoe we u het best van dienst kunnen zijn.

“Duidelijke communicatie over de mogelijkheden en tarieven, prettig samenwerken voor mijn spoedzendingen. BK&S verzorgt iedere maand een aantal van onze zendingen, waar we zeer tevreden over zijn,” aldus een van onze klanten.

Spoedkoerier in de regio

Op zoek naar een spoedkoerier in de regio en benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze online en ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn. Meld uw zending meteen online aan of stel ons uw vragen, door contact met ons op te nemen. We horen graag van u.