Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Spoedkoerier Beverwijk

Binnen een half uur op de stoep
BK&S is uw spoedkoerier voor Beverwijk en omgeving.

BK&S is uw spoedkoerier voor Beverwijk en omgeving. We vervoeren uw goederen vanuit de regio Kennemerland dezelfde dag nog naar ieder afleveradres in de Benelux. Gaat het om een afleveradres in de regio IJmond? Dan zijn we zelfs binnen 30 minuten al op de bestemming. Zo maken we onze naam waar als spoedkoerier voor Beverwijk en omgeving.

“Fijn dat er direct een chauffeur beschikbaar was, die bovendien een representatieve indruk maken. En het vertrouwen werd beloond, fijn dat de zending meteen dezelfde dag al kon plaatsvinden. Aanrader!”, aldus een van onze tevreden klanten.

Tot 500kg met spoed van A naar B

We zorgen er als spoedkoerier in Beverwijk en omgeving voor dat uw spoedzendingen tot 500kg razendsnel van A naar B gaan. Onze ervaren chauffeurs rijden naar u toe en houden desgewenst rekening met specifieke wensen. We controleren het afleveradres dat u ons heeft opgegeven en gaan direct op pad om uw zending zo spoedig mogelijk af te kunnen leveren. Het resultaat? Uw pakket of goed is binnen een dag op z’n bestemming, zodat de klant daar direct gebruik van kan maken.

We maken voor alle zendingen gebruik van de betrouwbare en ervaren chauffeurs uit ons eigen team. Dat betekent dat er geen sprake is van tussenkomst door anderen. In plaats daarvan zorgen we er als spoedkoerier voor Beverwijk en omgeving voor dat goed duidelijk is wie er op welk moment onderweg is met welke zending naar welk adres. Maximale transparantie en een snelle service, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Binnen een dag op de bestemming

We vervoeren van deur tot deur: we komen zo snel mogelijk bij u langs om de zending op te halen. Vervolgens plannen we de route naar het afleveradres en geven we u aan wanneer we de zending zullen afleveren.

Binnen de Benelux zijn we binnen een dag op de bestemming. Vandaag een goed of pakket versturen en ervoor zorgen dat dit snel bij de klant aankomt? Wij zorgen er als spoedkoerier voor Beverwijk en omgeving voor dat uw klant op een willekeurig adres in de Benelux er uiterlijk morgen de beschikking over heeft.

Tip: we zorgen als spoedkoerier in Beverwijk voor eenmalige zendingen en werken tevens voor klanten die maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks spoedzendingen willen versturen. Alles is bespreekbaar, neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Binnen 30 minuten in de regio IJmond

Gaat het om een pakket dat u in de regio IJmond wilt laten afleveren? We zorgen er als spoedkoerier in Beverwijk voor dat we het pakket binnen 30 minuten bij de klant afleveren.

Vragen over onze spoeddiensten en tarieven of direct een afspraak maken om een pakket of goed te verzenden? Neem contact op, we horen graag van u.