Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Spoedkoerier Haarlem

Tot 500kg in 1 dag
BK&S is met het huidige wagenpark uw ideale spoedkoerier in Haarlem en omgeving.

We staan met een team van ervaren chauffeurs voor u klaar, die er graag voor zorgen dat uw spoedlevering op tijd op de gewenste bestemming aankomt.We kunnen zendingen tot 500 kilo binnen een dag bezorgen op de gewenste bestemming door heel de Benelux.

En gaat het om een zending in de regio IJmond? Dan staan we zelfs binnen 30 minuten bij uw klant op de stoep.

Binnen een half uur bezorgd

“Geweldig! BK&S is voor ons een serieuze partner voor spoedzendingen, we kunnen er altijd op rekenen dat de zending snel op de gewenste bestemming aankomt. Aanrader!”, aldus een tevreden klant uit de regio Haarlem.

We zijn dagelijks onderweg met zendingen voor diverse klanten, die ze eenmalig, maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks willen verzenden. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar het vervoer of transport naar uw klant of een andere relatie. We nemen de zending van u aan en zorgen er als spoedkoerier voor Haarlem en omgeving dat we daarmee direct aan de slag gaan. We maken een efficiënte planning voor onze ritten, zodat we u op voorhand kunnen aangeven wanneer we het pakket zullen afleveren.

Op die weet u duidelijk waar u aan toe bent en kunnen we er als spoedkoerier in Haarlem op basis van ons mooie netwerk voor zorgen dat uw zending ruim op tijd aankomt op de bestemming due daarvoor voor ogen heeft.

Tot 500kg in 1 dag op bestemming

Onze ruime bestelauto’s bieden de mogelijkheid om zendingen tot 500kg binnen 1 dag op de door u gewenste bestemming af te leveren. We zorgen er als spoedkoerier vanuit Haarlem en omgeving voor dat we u door heel de Benelux van dienst kunnen zijn. We rijden door Nederland naar België en ook Luxemburg, zodat uw zending op tijd aankomt. Uiteraard behandelen we die met de grootst mogelijke zorg, zowel bij een groot als een veel kleiner gewicht.

Tip: weet u nu al dat er over een week een spoedzending aankomt? Geef dat alvast aan ons door, dan houden we daar rekening mee in de planning.

Spoedkoerier in de regio Haarlem

We zijn spoedkoerier voor de regio Haarlem en berekenen daarvoor scherpe tarieven. Dat betekent dat u kunt rekenen op snelle verzending van uw zendingen, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt.

Meld uw spoedzending vanuit Haarlem en omgeving direct bij ons aan of stel ons uw vragen. We horen graag van u, neem online contact met ons op, dan hoort u vlot van ons.