Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Spoedkoerier IJmuiden

Binnen een half uur op de stoep
Wij staan als spoedkoerier in de regio IJmond binnen een half uur bij uw klant op de stoep.

We zorgen er met ons ervaren team van chauffeurs voor dat we meteen de beste route plannen en direct met uw zending aan de slag gaan. Incidenteel een spoedkoerier nodig voor een belangrijke zending of daar periodiek gebruik van maken?

Wij staan voor u klaar en beschikken inmiddels over een mooi netwerk.

Team van ervaren chauffeurs

We werken met een team van ervaren chauffeurs. Dat betekent dat we zowel de routes in de omgeving IJmond als in de rest van Nederland en heel de Benelux goed kennen. We gaan met zorg aan de slag met uw zending en zorgen ervoor dat die zo snel mogelijk aankomt op de door u gewenste locatie. Als spoedkoerier voor IJmond en omgeving kunnen we zendingen tot 500kg zonder problemen snel van A naar B vervoeren. We hebben daarvoor de beschikking over een Opel Combo en twee Citroën Nemo’s. Dat betekent dat de bedrijfsauto’s voor u klaarstaan en dat onze ervaren chauffeurs daarmee met zorg voor u aan de slag gaan.

Ook maandelijks, wekelijks of dagelijks

Diverse klanten maken maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks gebruik van onze diensten als spoedkoerier in IJmond en omgeving. We zorgen er met spoed voor dat we de producten of goederen van A naar B vervoeren, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Incidenteel een spoedkoerier nodig en zo snel mogelijk een transport laten plaatsvinden? Geen probleem, we komen desgewenst meteen naar u toe om de goederen op te halen.

We werken als spoedkoerier in de regio IJmond voor scherpe tarieven, zodat zelfs de snelste zending naar uw klant of andere relatie niet duur hoeft te zijn. We werken vlot en vakkundig, zodat u kunt rekenen op een snelle zending met spoed, zonder dat we de zorg voor uw zending uit het oog verliezen.

“Je merkt dat BK&S ervaring heeft als spoedkoerier. Fijn communiceren en fijn samenwerken, heel tevreden over de snelle zendingen naar onze klanten. Ze denken goed met je mee over de mogelijkheden, zodat alles op tijd kan worden afgeleverd. Top!”, aldus een van onze klanten uit de regio IJmond.

Spoedkoerier in de regio IJmond

Benieuwd naar onze ervaring als spoedkoerier in de omgeving IJmond? We vertellen u daar graag meer over, bijvoorbeeld door u aan te geven hoe we zorgen voor een snelle verzending van uw pakket of product.

Meer weten of direct een zending aanmelden om die met spoed te kunnen verzenden? Neem contact op, we horen graag van u.