Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Spoedkoerier IJmuiden

Binnen een half uur op de stoep
Een spoedkoerier maakt z’n naam waar door snel te leveren. De prestaties die u van ons mag verwachten?

Wij zorgen er als spoedkoerier in IJmuiden in de regio IJmond voor dat we binnen een half uur bij uw klant op de stoep staan. Uw zending is binnen 30 minuten op locatie, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.Uw zending elders in Nederland of de rest van de Benelux laten bezorgen?

Wij zorgen er als spoedkoerier vanuit IJmuiden voor dat uw zending binnen 1 dag arriveert. Dankzij de ruime Opel Combo en de Citroën Nemo’s kunnen we u van dienst zijn met zendingen met een gewicht tot 500kg. We maken een afspraak en komen die bij u ophalen, om vervolgens via de meest efficiënte route naar uw klant te rijden. Onderweg houden we u graag op de hoogte van de voortgang.

Team van ervaren chauffeurs

We werken als spoedkoerier voor IJmuiden en omgeving met een team van ervaren chauffeurs. We behandelen uw zending met grote zorg, waarbij we ook de vlotte aflevering scherp in de gaten houden. We combineren op die manier de snelheid van onze dienstverlening als spoedkoerier met de goede zorg die u verwacht voor een belangrijke zending.

“Fijne communicatie over de spoedzending, we zullen BK&S zeker weer inschakelen als we weer een spoedkoerier nodig hebben. Goede ervaring en een tevreden klant dankzij de snelle aflevering van ons product,” aldus een van onze klanten uit IJmuiden en omgeving.

Ook maandelijks, wekelijks of dagelijks

We zijn als spoedkoerier in IJmuiden en omgeving gespecialiseerd in snelle zendingen, zowel incidenteel als op structurele basis. Eenmalig een pakket verzenden en op zoek naar een specialist die daar zo snel mogelijk voor kan zorgen? Maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks gebruik maken van onze diensten als spoedkoerier? Geen probleem, we schetsen u graag de mogelijkheden. Des te eerder u weet dat er binnenkort een zending aan gaat komen, des te beter we u daarmee van dienst kunnen zijn.

Tip: In de regio IJmuiden kunnen wij binnen 30 minuten bij u op de stoep staan. Hierdoor kunnen wij direct uw zending van A naar B brengen.

Spoedkoerier in de regio IJmuiden

We werken als spoedkoerier in de regio IJmuiden voor scherpe tarieven, waardoor zelfs de snelste zending nog gewoon binnen budget past. Dankzij onze ervaren chauffeurs en het betrouwbare wagenpark kunt u er vanuit gaan dat alles netjes in orde komt, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

We gaan graag met uw spoedzending vanuit IJmuiden en de regio aan de slag. Geef ons aan wat u met spoed wilt verzenden en wat het adres in de Benelux is dat u daarvoor voor ogen heeft. Neem online contact met ons op, dan stellen we graag een vrijblijvende offerte op of komen we zo snel mogelijk naar u toe.