Belt u voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij dezelfde dag in de Benelux!

Spoedkoerier Velsen

Tot 500kg in 1 dag
Spoedkoerier in Velsen of omgeving nodig? BK&S staat graag voor u klaar. We zorgen er voor zendingen tot 500kg voor dat die binnen 1 dag op bestemming zijn bij uw klant in heel de Benelux.

Gaat het om een zending voor de regio IJmond? Dan staan we zelfs binnen 30 minuten op de stoep en hoeft u daar dus zelf de deur niet voor uit.

Zodra we uw aanvraag voor een spoedzending ontvangen gaan we daar meteen mee aan de slag. Onze ervaren chauffeurs bepalen de meest efficiënte route naar uw klant en gebruiken daarvoor een van onze Citroën Nemo’s of de Opel Combo. In de verschillende bedrijfsauto’s kunnen we zendingen tot maximaal 500kg kwijt, waardoor we u met uiteenlopende spoedzendingen van dienst kunnen zijn.

“Goed geregeld BK&S, fijn dat jullie mijn zending vanuit Velsen meteen konden oppakken en zo snel netjes bij de klant aan de andere kant van het land konden afleveren. Top en zeker voor herhaling vatbaar!”, aldus een tevreden klant uit Velsen.

Binnen een half uur bezorgd

We hebben als spoedkoerier voor Velsen en omgeving de beschikking over meerdere bedrijfsauto’s en een team van ervaren chauffeurs. Zij staan op ieder moment van de dag voor u klaar, ze kunnen uw zending meteen vervoeren. Gaat het om een zending in de regio IJmond? Dan doen we dat zelfs binnen 30 minuten, terwijl u zelf gewoon door kunt werken aan waar u mee bezig was. We komen naar u toe, halen de zending op en zorgen er als spoedkoerier voor Velsen voor dat we die zo snel mogelijk met de juiste zorg voor u afleveren. Op die manier heeft u er geen omkijken naar, terwijl u er vanuit kunt gaan dat alles in orde komt.

Tot 500kg in 1 dag op bestemming

Zendingen voor de rest van het land, België en ook Luxemburg kunnen we binnen 1 dag vervoeren. We zorgen ervoor dat uw klant binnen één dag de beschikking heeft over de zending, door de ritten zo efficiënt mogelijk in te plannen.

In de bedrijfsauto’s kunnen we zendingen tot maximaal 500kg vervoeren, waarbij we er uiteraard voor zorgen dat we die met zorg behandelen. We hebben als spoedkoerier voor Velsen en omgeving ervaring met tal van verschillende zendingen, zowel incidenteel als maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks.

Benieuwd wat BK&S voor uw organisatie kan betekenen? Onze betrouwbare chauffeurs staan u graag te woord. Alle opties zijn mogelijk!

Spoedkoerier in de regio Velsen

Op zoek naar een spoedkoerier in de regio Velsen die met u mee kan denken, beschikt over een uitgebreide ervaring en een betrouwbaar wagenpark? We schetsen u graag onze tarieven en de mogelijkheden, ook indien u met spoed een bijzondere zending wilt laten vervoeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie, dan schetsen we u graag de mogelijkheden. We horen graag van u.